måndag 21 maj 2012

Het fisk med citron och chili

Ingredienser för 4 personer


- 600 g torsk, hoki eller koljafilé
- 1 citron
- 1 dl hackad persilja
- 1 vitlöksklyfta
- 1 röd chili
- ½ tsk salt
- 1 tsk citronpeppar
- 1 msk smör
- potatis & sockerärtor till servering


Tina fisken om den är fryst. Sätt ugnen på 225 grader. Vik fiskfiléerna dubbla om de är tunna och lägg dem i en ugnssäker form. Hacka vitlöken och chilin. Riv citronskal och bland med hackad persilja, hackad chili och kryddor. 
Fördela blandningen över fisken, klicka över smöret och täck med folie. Sätt in i ungen ca 20 minuter tills fisken är klar. Servera gärna med potatis och sockerärtor. 


Källa: Ica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar