söndag 24 juni 2012

Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ingredienser för 3 portioner


- 400 g torsk
- ½ purjolök
- 2 tsk olja
- 1 tsk salt
- 1 krm peppar
- 150 g haricots verts
- 1 kruka dill


Sås
- 2 ½ dl matlagningsgrädde
- 3 msk kaviar
- salt & peppar


Tina först torsken. Sätt ugnen på 150 grader. Dela torsken i tre bitar och lägg i en ugnsfast form, krydda med salt och peppar och grädda ca 10 minuter i ugnen. Innertemperaturen är 56 grader när fisken är klar. Skiva sen purjolöken och fräs i olja i en stekpanna. Rör sen ner grädde och kaviar och koka i 5 minuter. Smaksätt med salt och peppar. Koka haricots vertsen, skär dillen och blanda ihop. Servera fisken med potatis, haricots vertssalladen och kaviarsåsen. 


Källa: Ica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar